X-Faktor

Sok mindent megtudhatsz az X-Faktorosokról

Nyári Edit

Születési név:Nyári Edit

Becenév:PitBull

Születési idő:1985. október 30.

Születési hely:Budapest, Magyarország

Foglalkozás:Énekesnő

Családi állapot:hajadon

Magasság:156 cm

Eredeti hajszín:barna

Szemszín:kék

Csillagjegy:Skorpió

Amit tudni kell róla:

 

Nyári Edit 1985. Október 30-án született Budapesten, Magyarországon. Édesapja a népszerű zenész, Nyári Károly. Edit már gyermekkorától kezdve járt énektanárhoz, és mindig arról álmodott, hogy világhírű énekesnő lesz. Számos alkalommal fellépett már testvérével, Alizzal együtt különböző televíziós produkcióban és rendezvényeken.

Edit egész nap énekel, egyfolytában, még evés közben is! Mindene a zene, mindent megtesz annak érdekében, hogy a tehetségét a legjobb tudása szerint felszínre hozza és kamatoztassa.

2008-ban a Szent István Konzervatórium klasszikus ének szakán végzett Hormai József növendékeként. Ezzel egy időben lediplomázott a Zsigmond Király Főiskola kommunikáció-művelődésszervező bölcsész szakán. Klasszikus zongoratanulmányait a Weiner Leó Zeneművészeti Konzervatóriumban folytatja. Jelenleg klasszikus magán énektanulmányokat folytat Misura Zsuzsa operaénekes művésznőnél.

A 2010-es X-faktorban a zsűrit elkápráztatta a lány tehetsége. Az elődöntőben a Dreamgirl egyik slágerével indult, majd a középdöntőben is tovább jutott és bekerült az 50 legjobb énekes közé. A legjobb 24 közé viszont csak hugával engedték tovább a mentorok, így megalakult a Nyári Alíz és Nyári Edit páros, azaz a Summer Sisters.

 

   

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 4
Heti: 30
Havi: 67
Össz.: 15 713

Látogatottság növelés
Oldal: Nyári Edit
X-Faktor - © 2008 - 2019 - x-faktorosokrol.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »