X-Faktor

Sok mindent megtudhatsz az X-Faktorosokról

Domokos Fanni

Születési név:Domokos Fanni

Becenév:Fanni, Fancy

Születési idő:1992. január 01.

Születési hely:Polgár

Foglalkozás:énekesnő

Eredeti hajszín:barna

Szemszín:kékes zöld

Csillagjegy:bak

Amit tudni kell róla:

Domokos Fanni már most a nézők és a zsűri egyik kedvence. A vidám és mosolygós lányt számos családtagja kísérte a fellépésre, és nem hiába mentek vele, szorítottak neki: Fannit a zsűri egyhangúlag továbbjuttatta.
 

Fanni nemcsak családja kíséretében jelent meg az X-faktor válogatóján, és egy X formájú tortát is magával vitt.

A 18 éves lány Duffy Mercy című számát adta elő, aminek kezdetekor Malek Miklós rögtön fellelkesedett, hiszen nagyon szereti ezt a dalt. A későbbiekben sem kellett csalódnia: Fanni végig lendületesen, tiszta hangon énekelt, a mentorok előadása közben ülve is táncoltak, Geszti Péter pedig tapsolni is kezdett, akit rövidesen az egész stúdió követett. A dinamikus szereplés után azonban rögtön lerohant a színpadról, a zsűri nem kis meglepetésére. Ekkor Geszti Péter elkezdte kiabálni a tehetséges lány nevét, amit hamarosan a többi mentor és a nézők is skandálni kezdtek. Fanni persze nem szégyenlősségében szaladt le: csak az X-Faktor tortáért ment. A négy zenei ikon először egy kicsit meglepődött, de aztán örömmel fogadta a trüffelkrémmel töltött, kandírozott narancsos tortát.

 A legfontosabbnak azt tartja, hogy az emberek leszokjanak a cigarettáról, ugyanis utálja mind a fehér rudacskát, mind annak füstjét. Már régóta próbálkozik megértetni az őt körülvevő emberekkel, hogy a dohányzásnak milyen káros hatásai vannak – sajnos nem sok sikerrel. 

Fannit egyébként nem csupán gyönyörű hanggal áldotta meg a sors, kézügyessége is kivételes. Ennek egyik eredményét láthattuk már a műsorban is: ügyes cukrász. Emellett azonban szépen fest is, korábban pedig 6 évig majorett volt. Nagyon szeret utazni, és szerencsésnek tartja magát, hogy eljuthatott több országba is, többek között Amerikába, Finnországba, Egyiptomba és Franciaországba.

Domokos Fanni vidám természetével, élénk ruhájával, kislányos bájával mindenképpen színt vitt a szombati műsorba. A továbbiakra sok sikert kívánunk neki: szerintünk meg van benne az a bizonyos plusz. Énekes lesz belőle – és ha ideje engedi még cukrászkodhat is.

Végül Fanni a lányok csapatába jutott tovább. Mentoruk Geszti Péter lett. 
Nagy küzdelem árán, gyönyörű énekléssel Fanni bejutott a legjobb 12 közé, az élő adásba, ahol megvillogtatta a tudását Katy Perry Hot&Cold című dalával, ám ez sokaknak nem nyerte el a tetszését, mert úgy gondolták, hogy elég hamis volt. Viszont, ahogy az egyik zsűritag megfogalmazta: Annyira jó volt az előadói képessége, hogy hirtelen el is felejtették a produkció hamisságát. Ennek ellenére is továbbjutott a második élő adásba, ahol szintén remekül teljesített, viszont nem kapott elég szavazatot és párbajoznia kellett a Summer Sisters ellen. Az ottani előadása a zsűri szerint sokkal megnyerőbb volt mint az első, bár ez nem sokat segített a helyzetén mert a zsűri a Summer Sisters lánycsapatot ítélte jobbnak. Ezzel Fanninak véget ért a 2010-es  magyar X-faktor.  

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 4
Heti: 26
Havi: 63
Össz.: 15 709

Látogatottság növelés
Oldal: Domokos Fanni
X-Faktor - © 2008 - 2019 - x-faktorosokrol.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »