X-Faktor

Sok mindent megtudhatsz az X-Faktorosokról

Vastag Csaba

Születési név:Vastag Csaba

Becenév:Csabi

Születési idő:1982. február 11.

Születési hely:Budapest, Magyarország

Foglalkozás:énekes, színész

Családi állapot:nőtlen

Partner:Bors Kata

Magasság:186 cm

Eredeti hajszín:barna

Szemszín:kékes-szürke

Csillagjegy:Vízöntő

Amit tudni kell róla:

Életrajz:
Vastag Csaba 1982. február 11-én született Budapesten. Két testvére van: Tamás és Balázs. Még az iskolában versmondó versenyt nyert beszédhibája (hadarás) ellenére. 7 évet töltött a veszprémi Petõfi Színházban, ahová táncosként került be. 11 éves korában akrobatikus rock and roll-t táncolt. 2000-ben érettségizett a veszprémi Ipari Szakközépiskola és Gimnáziumban. Jelenleg a veszprémi Pannon Egyetem hallgatója. Barátnőjével, Bors Katával hét éve vannak együtt és három és fél éve együtt is élnek. 


Karrier:
Rockzenekarok énekese volt. Több európai országban megfordult különbözõ turnék alkalmával. 2001. júniusában bemutatták a Hair címû musicalt, melyben Csaba is szerepet kapott. Kékre volt festve a teste, Aquarius megtestesítõjeként, és a darab elején tizenöt percig ült mozdulatlanul egy zacskó vízzel a kezében, amiben egy hal úszkált, majd beleengedte egy nagyobb tároló edénybe, a kis vízbõl a nagy vízbe, ami a szabadságot jelképezte, így kezdõdött a színdarab. Ezután következett egy másfél órás fürdés számára, mivel a darab végén katonaként megjelent a színpadon és elvitte a srácokat meghalni. A fõszereplõ Mészáros Árpád Zsolt (MÁZS) volt, akivel Csaba szoros barátságot kötött, mely máig töretlen.

MÁZS-zsal való megismerkedésének köszönhetõ, hogy belecsöppent a musical világába. Számos vidéki és fõvárosi rendezvényen léptek együtt színpadra, valamint elõször a MÁZS-világ, majd a MÁZSképp énekelek néven futó koncertsorozat állandó fellépõ vendége lett. Szerepelt a Barátok köztben is, melyben Ökrös Jenõt alakította, aki egy uzsorás volt. Közel 2 évig oszlopos tagja volt a RapSzínHáz társulatának, akikkel 2006 júniusában bemutatták a RapCity címû drog-prevenciós darabot, melynek egyik fõszereplõje Csabi volt.

A TV2-n futó Popdaráló címû mûsor egyik vokalistája volt. Egész életében az énektanulás ellen volt, mert szerinte a legõszintébb éneklés az egyénbõl fakad, de végül õ is elment egy énektanárhoz, Kõvári Judithoz, aki nem erõltette rá a stílusjegyeket, csak hangképzést tanított. A 2008-as év magyar zenész TOP100-ban a 4. helyezést érte el. Ebben az évben őt választották az ország legnépszerűbb musicalénekesének is.

2010-ben öccsével, Vastag Tamással jelentkezett az X-Faktor elnevezésű tehetségkutató versenyre. Mindketten gond nélkül vették az akadályokat. Csabi a selejtezőn Robbie Williams Let me entertain you című számát adta elő, amivel Keresztes Ildikót teljesen levette a lábáról. A zsűri kicsit modorosnak találta Csabi előadását, de egyhangúan tovább juttatták. A következő fordulókon is remekül teljesített és bejutott a legjobb 24 előadó közé. Mentora Nagy Feró lett a 25 év felettiek kategóriájában, aki tovább engedte Csabit az élő showba. A műsor alatt Csabinak kétszer kellett párbajoznia. Először öccsével került szembe, de drámai testvérpárbaj után a zsűri Csabát találta jobbnak. Ezután Vecával került szembe, de a zsűri nem tudott dönteni, ezért a közönség szavazatai alapján jutott tovább Csaba. Végül Takács Nikolas és Vastag Csaba között zajlott le a döntő, amiből Csaba került ki győztesen. Jelenleg Berkes Gáborral készít lemezt.


 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 4
Heti: 31
Havi: 68
Össz.: 15 714

Látogatottság növelés
Oldal: Vastag Csaba
X-Faktor - © 2008 - 2019 - x-faktorosokrol.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »