X-Faktor

Sok mindent megtudhatsz az X-Faktorosokról

NonStop

A Non Stop egyediségével ragadta meg közönségét már az első pillanatokban, de az előadás folyamán végig tudták tartani a színvonalat, sőt még egyre tovább fokozták a hangulatot.

 

 

A Non Stop egy vokálegyüttes, aminek öt, teljesen különböző kinézetű és más-más foglalkozású tagja van. A legmagasabb tag Balázs élelmiszermérnök, Ábel hiteltanácsadó, Ádám fogtechnikus, Balázs szoftverfejlesztő, míg Zsolt, akit állandóan cukkolnak magasság (azaz alacsonysága) miatt, kárpitos tanuló.

 

Az előbbi négy fiatalember már 2002 óta ismeri egymást, azóta dolgoznak együtt. Egy zeneszerző, Bálint irányításával már több musicalben léptek fel együtt, tehát a fiúk nem most kezdték a zenélést, bár ez hallatszik is a hangjukon. Maga a NonStop azonban csak mintegy fél éve alakult, elnevezése onnan jött, hogy egy non stop boltban pattant ki Ádám fejéből az ötlet: alapítsanak egy vokálegyüttest. Ekkor csatlakozott hozzájuk Kassai Zsolt (beatbox) is.

 

A fiatalok valami újdonsággal szerették volna feldobni együttesüket, így úgy gondolták, jól jönne egy beatboxos (szájdobos) is a csapatba. Feladtak az interneten egy hirdetést, amire Zsolti jelentkezett, akiről hamarosan ki is derült, hogy igen tehetséges a szájdobolás művészetében.

Az így már ötfősre duzzadt csapat jelentkezett az X-Faktorba, ahol sikert is arattak. Az előadás előtt úgy fogalmazták meg, hogy énekelni fognak „olyan formában, amit még annyira sokan nem csinálnak”. A mentorok kicsit kételkedve fogadták a bejelentést, de pár pillanat múlva bebizonyosodott, hogy a srácok tényleg valami egészen egyedülállót csinálnak.

 

A zsűritagok végül állva tapsoltak, és lelkesen értékelték a produkciót. Nagy Feró annyira elragadtatta magát, hogy megnyilatkozásának egy részét ki is kellett sípolni, de természetesen nem bírálta a csoportot, hanem meghökkenésének adott hangot: „Elmentek a fenébe! Ez a scratchelő pali óriási!” Geszti Péter pedig így foglalta össze véleményét: „Zene volt benne, humor volt benne, élet volt benne, fantázia volt benne.”

 

A mentorok természetesen négy igennel értékelték az előadást, a nézőközönség pedig hosszas tapssal. A rajongó lányok pedig jó, ha tudják, hogy az öt fiúból kettő még szingli. Zsolti örülne neki, ha felkeresnék a lányok, Ádám azonban még nem szeretne ismerkedni, mert most lett vége 10 éves kapcsolatának. 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 4
Heti: 21
Havi: 58
Össz.: 15 704

Látogatottság növelés
Oldal: NonStop
X-Faktor - © 2008 - 2019 - x-faktorosokrol.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »